Sponsoren van schoolgelden

Onze eerste sponsoring gaat uit naar het sponsoren van de schoolgelden van kinderen, waardoor minderbegoede kinderen naar school kunnen blijven gaan. Deze sponsorgelden zorgen ook voor de financiering van schooluniformen en maaltijden voor de kinderen.

Help Kids to School sponsort de schoolgelden van beloftevolle kinderen in moeilijke situaties; weeskinderen of kinderen die in moeilijke financiële omstandigheden leven. Onze aandacht gaat ook uit naar meisjes die minder kansen krijgen.

Onze sponsoring helpt niet alleen het gesponsorde kind vooruit maar onrechtstreeks ook de familie. Het kind krijgt een schooluniform en elke dag een maaltijd op school, dit biedt financiële voordelen voor het hele gezin. Het familiaal voordeel wordt nog groter als het kind later zal afstuderen, een goede job kan vinden en zijn familie zal kunnen steunen.

Meer info over het schoolsysteem in Kenia vind je hier.

Show More

UW STEUN IS WELKOM!

ONZE KINDEREN

IN HET PROJECT

CONTACTEER ONS

helpkidstoschool@gmail.com

HOE HELPEN?

Europees Rekening Nummer:

“HELPKIDSTOSCHOOL”

IBAN: BE16 7340 3515 9374

BIC: KREDBEBB

INSCHRIJVEN OP NIEUWSBRIEF

Klik en schrijf je in op onze

HELP KIDS TO SCHOOL VZW - Boslaan 45 - 3050 Oud-Heverlee - BE 0551.926.337

© 2015 Copyright - Peter Van den Broucke - Help Kids To School  -  WEB Design sponsored by Move-On design - moveondesignbe@gmail.com

website builder. Create your website today.